قابل توجه کلیه شرکتهای متقاضی استفاده از تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد به نقل از مسئول دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرایط استفاده از تسهیلات این دفتر را اعلام نمود. بر این اساس کلیه شرکتهای متقاضی استفاده از تسهیلات معاونت علمی باید اطلاعات طرح خود را درسامانه تجاری­ سازی به آدرس  fs.isti.ir  وارد نمایند.اطلاعات طرحهای ارائه شده جهت ارزیابی و یررسی اولیه به پارک علم و فناوری یزد ارجاع و پس از داوری، نتیجه به دفتر تجاری سازی معاونت علمی جهت بررسی و تصویب نهایی ارسال می­ گردد. درصورت تائید آن معاونت محترم، مبلغ مصوب شده در اختیار صندوق پژوهش و فناوری یزد جهت پرداخت به شرکت قرار می­گیرد.

شرایط تسهیلات به شرح ذیل می­ باشد:

نوع شرکت: می تواند داخل یا خارج از پارک باشد.

شرایط طرح: طرح می تواند در هرمرحله از اجرا باشد.

سقف تسهیلات: 3 میلیارد ریال معادل سیصد میلیون تومان

کارمزد:4%

نوع ضمانت: بصورت چک و سفته بنا به نظر صندوق پژوهش و فناوری استان یزد

بازپرداخت: دوساله طی دو قسط بنا بر نظر صندوق پژوهش و فناوری استان یزد

قابل ذکر است شرکت هایی که بعنوان شرکت دانش بنیان شناخته شده و متقاضی دریافت تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی هستند امکان بهره­مندی از این تسهیلات را نیز دارند.

البته شرکتهایی که در سایت دانش بنیان ثبت نام نموده­ اند می­توانند با نام کاربری و رمز عبور آن وارد سامانه تجاری ­سازی شوند و لازم به ثبت­ نام مجدد نیست.