همزمان با آغاز سال تحصیلی 94-93 رخ داد

همزمان با آغاز سال تحصیلی 94-93 مسئول راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناوری تفت ضمن حضور در دانشکده فنی شهید مطهری تفت با رییس و اساتید این دانشکده دیدار و در زمینه توسعه روابط طرفین به گفتگو پرداخت.

مسئول راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناوری تفت در آغاز این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن بهار علم و دانش و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، زمینه‌های همکاری دو مرکز را تشریح و بر حمایت از ایده‌های دانشجویان و اساتید این دانشگاه در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد تأکید نمود. نیک سیرت با اشاره به ابلاغ سیاست‌های علم و فناوری از سوی مقام معظم رهبری به نقش مهم دانشگاه‌های نسل چهارم در توسعه فن‌آوری، ارزش‌آفرینی و پول آفرینی در کنار آموزش، پژوهش و کارآفرینی اشاره نمود.

مسئول راه‌اندازی مرکز رشد واحدهای فناوری تفت بر تکمیل فر‌آيندهاي علمي و صنعتي دانشکده فنی شهید مطهری تفت را ضروری و ايجاد شركت‌های فناور از دل پژو هش‌هاي اساتید و دانشجویان این دانشکده را راهبردی مؤثر برای تبدیل این مرکز به یک دانشگاه نسل چهارم و ارتقای هرچه بیشتر آن دانست.

رییس دانشکده فنی شهید مطهری تفت نیز در این جلسه به مشکلات مالی این مرکز برای حمایت از ایده‌های دانشجویان اشاره نمود و خاطرنشان شد که در صورت حمایت مالی از این ایده‌ها، دانشکده پتانسیل ثبت سالانه بیش از 20 اختراع را دارد. مهندس دهقان تفتی بر حضور فعال دانشجویان و اساتید این مرکز در نمایشگاه‌های گوناگون اشاره و برای همکاری با مرکز رشد واحدهای فناوری تفت اعلام آمادگی کرد.

لازم به ذکر است دانشکده فنی شهید مطهری تفت یکی از مراکز آموزش عالی فعال شهر تفت است که در حال حاضر در رشته‌هایی از قبیل برق، کامپیوتر، تأسیسات،  جوشکاری و صنایع فلزی دانشجو می‌پذیرد