مراسم افتتاحيه مركز رشد واحدهاي فناور تفت برگزار شد

$lead.getData()

در اين مراسم كه روز دوشنبه مورخ 25/06/92 با حضور جمعي از مديران و مسئولين استان و شهرستان و همچنين برخي از اعضاي محترم هيئت علمي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي شهرستان برگزار شد؛ رياست محترم پارك علم و فناوري استان يزد و فرماندار تفت به ايراد سخن پرداختند. دكتر امراللهي (رييس پارك علم و فناوري يزد) ضمن برشمردن اهمیت و نقش پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در توسعه و رشد اقتصادی منطقه، و همچنين رسالت پارك هاي علم و فناوري و مراكز رشد وابسته، اقدامات انجام شده در راستای ایجاد و توسعه مراکز رشد را در استان بیان کردند.
دهقان (فرماندار تفت) نيز ضمن تبريك ولادت امام رضا (ع) در مورد اهمیت تکنولوژی و فعالیت های دانش بنیان، نکاتی را متذکر شدند و ضمن ارائه گزارشي از فرآيند اخذ مجوز مركز رشد تفت و روند راه اندازي آن بر همكاري مراكز آموزش عالي شهرستان با اين مركز تأكيد نمودند. همچنين فرماندار تفت از مهندس دهقاني (معاون فرماندار) و مهندس نيك سيرت (مسئول راه اندازي مركز) كه نقش مهمي در افتتاح اين مركز داشتند؛ تقدير و تشكر نمود. در ابتداي این مراسم مهندس صالحي (مدير عامل شركت آسيا ورمي كو) و خانم مهندس احمدي (مدير عامل شركت توسعه و عمران شهر خورشيد) به تشريح زمينه فعاليت شركت هاي خود پرداختند.
لازم به ذكر است؛ در حال حاضر دو شركت در مركز رشد واحدهاي فناوري تفت پذيرش شده اند؛ و شش درخواست استقرار نيز به مركز ارسال شده است كه قرار است درخواست متقاضيان در دومين جلسه شوراي پذيرش مركز مطرح و بررسي شود.