فرماندار تفت از آغاز فراخوان مرکز رشد واحدهای فناور تفت خبر داد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری تفت، "ابوالقاسم دهقان" در گفتگوی اختصاصی  توسعه شهرستان تفت را در گرو تعامل نزدیک میان دانشگاه و دانشگاهیان با فناوران و صاحبان ایده های نو دانست و افزود: قابلیت های بالای علمی و آموزشی شهرستان تفت به همراه پتانسیل های برجسته در زمینه های گردشگری، کشاورزی، معماری، صنایع و ... ضرورت ایجاد مرکز رشد واحدهای فناور تفت را بیش از پیش مشخص می سازد.

فرماندار تفت با بیان این که نگاه شهرستان در بحث مرکز رشد واحدهای فناور تفت نگاه منطقه ای بوده است ادامه داد: از این رو سعی خواهد شد برای اولین بار در استان، طرح توسعه ظرفیت های کارآفرینی زنان و جوانان روستایی با محوریت مرکز رشد تفت نیز در سطح روستاهای شهرستان اجرا شود تا توسعه شهری همگام با توسعه روستایی مد نظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر ایده های بسیار نو و خوبی در دانشگاه علمی و کاربردی شهید مطهری تفت، دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت وجود دارد که با تعامل نزدیک میان این مراکز آموزشی و مرکز رشد می توان زمینه توسعه این ایده ها و تبدیل آن ها به محصول را فراهم نمود.

مسئول راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور تفت، نیز در گفتگویی با روابط عمومی فرمانداری ، این مرکز را مقری برای توسعه منطقه ای و پویایی شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار و تبدیل ایده به محصول عنوان کرد.

"مسعود نیک سیرت" در بیان اهمیت مرکز رشد واحدهای فناور تفت خاطر نشان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور تفت، نقش کلیدی در توسعه منطقه ای و پویایی شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار دارد و چرخه علم، فناوری و محصول را در شهرستان تکمیل می کند.

وی افزود: در مرکز رشد رشد واحدهای فناور تفت کارآفرینان، طی دوره های متعدد توسط افراد خبره آموزش های لازم برای راه اندازی موفق کسب و کار پایدار را دریافت می کنند و ضمن بهره مندی از تسهیلات موجود در این مرکز فرصت توسعه ایده های کارآفرینانه و تبدیل این ایده ها به محصولات دانش بنیان را خواهند یافت. همچنین حضور هم زمان و استقرار افراد با تخصص و تجارب گوناگون سبب ایجاد هم افزایی و رشد نوآوری و خلاقیت از طریق همفکری بین آنها می گردد.

مسئول راه اندازی مرکز رشد تفت افزود: با راه‌اندازی و فعالیت مرکز رشد در شهرستان تفت امکان شناسایی و حمایت از کارآفرینان به خوبی فراهم می‌شود. مضاف بر این، با توجه به وجود تعداد زیادی دانشگاه در تفت، این مرکز می تواند زمینه تجاری سازی ایده ها و پژوهش های کاربردی اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان را فراهم نماید.

نیک سیرت در پایان گفت: در حال حاضر تعدادی از افراد درخواست های خود را برای استقرار در این مرکز ارائه نموده اند که پس از برگزاری اولین جلسه شورای پذیرش مرکز رشد درخواست های متقاضیان استقرار، بررسی خواهد شد.

گفتنی است این مرکز در حال حاضر در خیابان ساحلی شمالی، بالاتر از پل کوکبیه مستقر شده است و همه روزه در ساعات اداری، پذیرای جوانان، کارآفرینان، صاحبان ایده و تمامی علاقمندان به فعالیت در قالب شرکت های دانش بنیان است.