نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

فرآیند پذیرش در مرکز رشد واحدهای فناوری تفت

افراد خلاق، نوآور و کارآفرین به شرط دارا بودن ایده محوری مناسب، توان تخصصی و مهارتی جهت اجرای ایده و دارا بودن تیم کاری برای پیشبرد اهداف می توانند به پذیرش در این مرکز امیدوار باشند.

فرآیند پذیرش در مرکز رشد واحدهای فناوری تفت

فرد یا گروه متقاضی پذیرش در مرکز رشد فناوری تفت می بایست؛ ضمن حضور در مرکز و طی جلسه با مدیر آن، نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه جامع مدیریت پارک علم و فناوری یزد (سامانه وندا) را دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، در جلسه شورای پذیرش حضور یافته و از ایده خود دفاع نماید. پس از تکمیل اطلاعات در سامانه وندا و حضور در جلسه شورای پذیرش و در صورت موافقت شورای پذیرش، مرکز رشد نسبت به عقد قرارداد با صاحبان ایده اقدام خواهد نمود.

فلوچارت زیر فرآیند پذیرش در مرکز رشد واحدهای فناوری تفت را به صورت شماتیک نشان می دهد.

نمونه فایل پاورپوینت برای ارائه در جلسه شورای پذیرش

دانلود فایل پاورپوینت

فرایند پذیرش طرح در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد
در صورتی که مایل هستید نمونه ای از طرح خلاقانه ای را که در ذهن دارید بسازید و یا به دنبال ثبت اختراع هستید می توانید فرم پذیرش در مرکز نوآوری را تکمیل نموده و برای ما بفرستید.
همچنین شما می توانید ضمن بازدید از سایت http://noavari.ystp.ac.ir به اطلاعات کاملی از چگونگی حمایت این مرکز از طرح ها، ابتکارات و اختراعات دسترسی پیدا کنید.